Algemene voorwaarden

1. Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. Bestellingen vanaf €100 worden gratis verzonden binnen België en Nederland.

2.Betalen

Alle betalingen gebeuren via een elektronisch betalingssysteem. Bij een retour wordt er via de oorspronkelijke betaalmethode terugbetaald.

3. Leveringstermijn

Je bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van je bestelling verzonden. Mocht een artikel niet meer in voorraad zijn, dan krijg je daar onmiddellijk bericht over. De leveringstermijn varieert van 2 tot 10 werkdagen. We werken samen met Myparcel. Je krijgt steeds een mail met je trackingnummer zodat je je pakket kan volgen.

4. Verzendkosten

Al onze prijzen zijn exclusief verzendingskosten. De verzendkosten worden toegevoegd aan de bestelling en zijn ten laste van de koper. Ze worden berekend op basis van gewicht en/of omvang van de artikelen. Bij een bestelling vanaf €100 versturen we gratis. Moest er iets misgaan met de levering, neem eerst contact op met de verzendmaatschappij met het trackingnummer die je per mail hebt ontvangen. Bij je bestelling kan je ook aangeven om de artikelen bij ons op te halen in Antwerpen. We nemen dan contact met je op om een datum te prikken.

 

5. Verzendwijze

Je kan kiezen hoe je je pakket wil ontvangen. Je kan je pakket met de post laten verzenden (bpost/DPD/PostNL) of je kan je pakket bij ons in Antwerpen komen ophalen. Wij nemen dan contact met je op om een datum en uur af te spreken. Dit kan je aangeven bij je bestelling. Wanneer een artikel groter is dan 1m50, of wanneer deze te delicaat, is verzending via de post niet mogelijk. Je kan je (hele) bestelling dan bij ons ophalen. Wij nemen in dat geval contact met je op om een ophaalmoment in te plannen. Wanneer het niet mogelijk is om een artikel te verzenden, staat dit steeds duidelijk aangegeven in de omschrijving van het artikel.

6. Verzenden naar het buitenland

Wij verzenden enkel binnen België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Finland en Duitsland. Woon je niet in deze landen en wil je toch graag een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via mail: info@littlenomad.be.

7. Niet opgehaalde artikelen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die niet in ontvangst worden genomen of opgehaald. Deze pakketten worden terug naar ons gestuurd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de artikelen na terugzending.

8. Niet tevreden, geld terug

Little Nomad streeft naar 100% tevredenheid van haar klanten. Voldoet één of meerdere artikelen niet aan je verwachting, dan heb je als koper het recht om binnen 14 dagen, per mail, contact met ons op te nemen en het artikel terug te sturen. Na deze 14 dagen worden er geen artikelen meer teruggenomen. Het artikel moet ongebruikt en onbeschadigd zijn en in een degelijke verpakking teruggestuurd worden. De verzendkosten hiervan zijn voor jouw rekening. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na aanmelding van de retour teruggestort op jouw rekening, na goede ontvangst van de artikelen. Het is altijd mogelijk dat de maat of kleur iets afwijkt van het getoonde artikel op de website. Dit komt omdat de meeste artikelen handgemaakt zijn, elk stuk is daarom uniek en geen één is exact dezelfde. Dit soort kleine afwijkingen geeft jou als koper niet het recht het artikel kosteloos te retourneren.

9. Custom made

Artikelen die speciaal voor jou gemaakt en besteld werden, kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden.

10. Annulering

Bestellingen worden per direct verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk binnen 4u na jouw bestelling. Gelieve voor een annulatie contact op te nemen via het contactformulier of via mail: info@littlenomad.be. Na de annulering ontvang je van ons een bevestigingsmail.

11. Handgemaakte artikelen

Het merendeel van onze artikelen is handgemaakt. Handgemaakt betekent dat er kleine verschillen kunnen zijn in kleur, vorm of maat. Het artikel dat je ontvangt kan dus enigszins afwijken van het getoonde artikel op de webshop, of kan kleine imperfecties vertonen. Dit is de handtekening van de maker en geeft net charme aan het product. Houd hier zeker rekening mee voordat je een bestelling plaatst.

12. Ophalen in Antwerpen

Wanneer je hebt aangegeven dat je jouw bestelling wenst op te halen, of wanneer je bestelling één of meerdere artikelen bevat die enkel op te halen zijn (omwille van hun grootte of hun delicate aard), nemen wij contact met je op om een ophaalmoment in te plannen. Ophalen kan in de Vliegenstraat 20, 2060 Antwerpen. Let op: we hebben geen fysieke winkel waar je je bestelling zonder afspraak kan komen ophalen. Een afspraak is steeds nodig, dit kan eventueel ook ’s avonds of op zon- of feestdagen is eventueel ook mogelijk.