Little Nomad

About us

Little Nomad staat voor authentiek en handgemaakt. Ontstaan uit een passie voor reizen en “treasure hunting”. De collectie bestaat voornamelijk uit pareltjes uit het Midden-Oosten en Azië, onze favoriete reisbestemmingen! Omdat de meeste stuks handgemaakt zijn, zijn ze slechts in kleine oplages beschikbaar. De berber kussens en poefs bijvoorbeeld zijn one-of-a-kind! Ze worden door vrouwen uit het hoge Atlasgebergte in Marokko gemaakt uit vintage tapijten. De kleine imperfecties en slijtage dragen juist bij aan het karakter en het unieke verhaal achter elk stuk.

Lokaal vakmanschap

Via onze nauwe samenwerking met lokale vaklieden dragen we graag een steentje bij aan het in stand houden van de oude technieken en tradities, die van generatie op generatie worden doorgegeven. Zo gaan deze zeker niet verloren in de hedendaagse massaproductie. Door zo weinig mogelijk te werken met tussenhandelaars kunnen we tegelijk de producten kopen én verkopen voor een eerlijke prijs: een win-win!

Mocht je speciale wensen hebben: we kunnen ook op maat of kleur bestellen. Stuur gerust een berichtje met jouw wensen en wij doen ons best om voor jou te schatten jagen!